Dijs Media – Een Gedetailleerd Overzicht

door

in

Dijs Media, een full-service online marketingbureau gevestigd in Sneek, is opgericht door de broers Ivo en Ger Dijs. Hun bureau is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, websiteontwikkeling, online vindbaarheid en conversie optimalisatie. Ze richten zich op het combineren van deze specialisaties om de groei van andere bedrijven te stimuleren, met de belofte om de nummer één supporter van hun klanten te zijn​​.

Diensten:

Dijs Media biedt diverse diensten aan, waaronder websiteontwikkeling, zoekmachine optimalisatie (SEO), grafisch ontwerp, en Google adverteren. Ze benadrukken het belang van een professionele website als online visitekaartje en bieden hulp bij het ontwikkelen van een effectieve en verzorgde bedrijfsidentiteit​​.

Klantcases:

Dijs Media heeft een aantal interessante cases waaruit hun expertise en diversiteit in diensten blijkt:

  1. Editz: Dijs Media ontwikkelde een nieuwe website voor Editz, met een focus op het visueel presenteren van hun werk. Het ontwerp was strak en kleurrijk, een combinatie die goed werkte voor deze website. Ook creëerden ze een nieuw logo voor Editz, waarin de ‘E’ centraal stond, wat resulteerde in een strak en modern beeldmerk. Daarnaast werd er een speciale versie van het logo gemaakt met een 3D ontwerp en motion graphics, wat goed aansloot bij de activiteiten van Editz​​.
  2. GeldXpert: Voor GeldXpert Sneek verzorgde Dijs Media de huisstijl, fotografie, en social media. Dit omvatte het ontwerpen van visitekaartjes, offertemappen, posters, en raamstickers. Ook namen ze de fotografie voor hun rekening, wat leidde tot hoogwaardige inhoud die de juiste look and feel van het merk weergaf. Voor de social media-kanalen van GeldXpert creëerden ze berichten met een herkenbare huisstijl en krachtige teksten​​.
  3. Rameau: Dijs Media gaf Rameau, een bedrijf gespecialiseerd in voetzorg en schoenmode, een nieuwe look door een gloednieuwe website en productfoto’s te ontwikkelen. De website kreeg een frisse uitstraling met behoud van het klassieke gevoel door zwart-wit foto’s. Alle bedrijfsmaterialen, van briefpapier tot social media advertenties, werden opnieuw gestyled, waarbij de iconische goudgele kleur van Rameau prominent naar voren kwam. Ze legden ook de gezellige sfeer van het bedrijf vast in een reeks sfeerfoto’s​​.

Deze cases tonen aan dat Dijs Media een breed scala aan diensten biedt, van websiteontwikkeling en grafisch ontwerp tot fotografie en social media management, waarbij ze telkens een unieke en effectieve aanpak hanteren die aansluit bij de specifieke behoeften van hun klanten.

Contactinformatie:

Adres: Leidekkersstraat 4, 8601 VE Sneek
KVK: 81368801
Telefoon: +31 6 21996147
E-mail: info@dijs.media

Conclusie: Dijs Media positioneert zich als een deskundige en ondersteunende partner voor bedrijven die hun online aanwezigheid en prestaties willen verbeteren. Hun gevarieerde dienstenaanbod en toewijding aan het realiseren van de doelen van hun klanten benadrukken hun rol als een veelzijdige en klantgerichte online marketingbureau.