Eigen & Wijze Internet Marketing – Een Gedetailleerd Overzicht

door

in

Sinds de oprichting in 1993 heeft Eigen & Wijze Internet Marketing een indrukwekkende reis door innovatie gemaakt. Begonnen met de exploitatie van provinciale teletekstdiensten in de noordelijke provincies, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in online gedragspsychologie en online marketing. Deze transitie van traditionele naar online media weerspiegelt hun voortdurende aanpassing en evolutie in de steeds veranderende wereld van internetcommunicatie.

Geschiedenis en Ontwikkeling:

Het bedrijf begon in 1993 met het aanbieden van teletekstdiensten (Fryslan Tekst) en breidde uit met de uitgifte van print (Internet Courant) en het maken van nieuwsuitzendingen (Happy radio). Al snel omarmde Eigen & Wijze de opkomst van het internet en startte met het bouwen van websites. In 2000 verschoof de focus volledig naar internet marketing, waarbij ze overstapten van zoekmachine Ilse naar Google en hun naam veranderden in Eigen & Wijze Internet Marketing.

De fascinatie voor het menselijk brein en neuromarketing, gestart rond 2010, leidde tot specialisatie in online gedragspsychologie. Dit vormt nu de basis voor hun werk als online gedragsontwerpers, waarbij ze de bezoeker subtiel begeleiden naar de meest effectieve acties op het internet.

Diensten:

  • Content creatie en online marketing
  • Website & webshop ontwikkeling
  • Innovatief in gedragsontwerp
  • Eigen content management systeem voor klanten

Filosofie:

Het team van Eigen & Wijze gelooft in het creëren van positieve energie en het bouwen van integere, langdurige relaties met klanten. Ze zetten online gedragspsychologie in om gebruikers te helpen bij het maken van hun beste keuzes online, altijd met een blik op de toekomst en de continu veranderende wereld van internet marketing.

Contactinformatie:

Telefoon: 058 – 216 44 65
E-mail: info@eigenwijze.nl

Adres: Emmakade 70
8933 AV Leeuwarden
Website: www.eigenwijze.nl

Conclusie:

Eigen & Wijze Internet Marketing staat voor continue innovatie en aanpassing in een snel veranderende digitale wereld. Met hun specialisatie in online gedragspsychologie en een focus op langetermijnrelaties en integriteit, bieden ze een unieke en effectieve aanpak voor online marketing.