Junction – Een Gedetailleerd Overzicht

door

in

Junction is een creatief en digitaal bureau dat zich richt op het maken van impact met merken en het binnenhalen van leads. Ze bieden een scala aan diensten, waaronder arbeidsmarktcommunicatie, hosting, online marketing, packaging production, signing en routing, visual storytelling, websites en webshops​​.

Diensten:

  1. Strategie & Identiteit: Junction helpt bij het definiëren en uitstralen van de merkidentiteit, waaronder diensten zoals merkpositionering, visuele identiteit, communicatieconcepten en business design​​.
  2. Development & Optimalisatie: Het bureau biedt webdevelopment, e-commerce oplossingen, maatwerkoplossingen, optimalisatietrajecten en hosting services aan. Ze zorgen voor het ontwerpen en programmeren van websites en webshops die aansluiten bij de behoeften van de klant​​.
  3. Campagnes & Storytelling: Junction specialiseert zich in het vertellen van verhalen en het uitvoeren van campagnes die resoneren met de doelgroep, verspreid over de juiste kanalen​​.
  4. Packaging & Producties: Ze bieden ook diensten aan op het gebied van verpakking en productie, zoals het ontwerpen van verpakkingen, advertenties, VR-omgevingen en beursstands​​.
  5. Breed scala aan diensten: Hun dienstenpakket omvat activatie, animatie, augmented reality (AR), campagnes, content, customer journey, fotografie, google analytics, hosting, social media, video, webdesign, webhosting en managed services​​.

Klantenportfolio:

Junction werkt samen met zowel nationale als internationale klanten aan campagnes en oplossingen met impact, wat hun expertise en betrouwbaarheid in verschillende markten bevestigt​​.

Contactgegevens:

  • Adres: Lange Marktstraat 1, Leeuwarden
  • Telefoon: +31(0)58 204 3400
  • E-mail: info@junction.nl

Conclusie:

Junction is een veelzijdig creatief en digitaal bureau, met een sterke focus op merkidentiteit, development en optimalisatie, campagnes en storytelling, en packaging en producties. Hun brede dienstenaanbod en samenwerking met diverse klanten maken hen een aantrekkelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve en impactvolle marketing- en communicatieoplossingen.