Pienter – Een Gedetailleerd Overzicht

door

in

Pienter, gevestigd in Assen, is een full-service online marketingbureau dat zich kenmerkt door een eigenzinnige en nuchtere aanpak. Ze zijn gedreven om unieke online strategieën te ontwikkelen en uit te voeren, waarbij ze van de gebaande paden durven af te wijken om de beste resultaten te behalen. Het bureau richt zich op het aanbieden van diverse diensten, waaronder het verbeteren van online profilering, het ontwikkelen van doelgerichte websites of webshops, het creëren van creatieve online campagnes, en het verhogen van zichtbaarheid, omzet, marge, leads en inzicht​​.

Diensten:

Pienter biedt een reeks diensten aan die gericht zijn op het verbeteren van de online aanwezigheid van hun klanten:

  1. Het ontwikkelen van een scherpe online strategie.
  2. Het verbeteren van online profilering.
  3. Het creëren van doelgerichte websites of webshops.
  4. Het opzetten van creatieve online campagnes.
  5. Het bieden van interim online marketingexpertise.
  6. Het verhogen van zichtbaarheid, omzet, marge, leads en inzicht​​.

Team:

Het team van Pienter wordt omschreven als slim, enthousiast, leergierig en vooral pienter. Enkele opvallende teamleden zijn Michel Gort, Daan Pool, Melvin Zomerdijk, Martijn Linnewiel, Rik Hoeksema, Guido Lindeboom en Richard Habing, die elk hun eigen expertise en vaardigheden inbrengen in het bureau​​​​.

Contactinformatie:

Pienter is gevestigd aan de Oostersingel 7 in Assen. Ze zijn bereikbaar via e-mail op info@pienter.nl en telefonisch op 0592 20 10 33​​.

Conclusie:

Pienter onderscheidt zich door hun eigenzinnige, creatieve en nuchtere benadering van online marketing. Met een veelzijdig aanbod van diensten en een team van enthousiaste en deskundige professionals, positioneert Pienter zich als een dynamisch en effectief marketingbureau voor klanten die op zoek zijn naar innovatieve en doeltreffende online marketingoplossingen.