Reclamebureau Feddema – Een Gedetailleerd Overzicht

door

in

Reclamebureau Feddema, gevestigd in Heerenveen, onderscheidt zich als een gespecialiseerd bureau in branding, webdesign en online marketing. Hun dienstenaanbod richt zich op het ontwikkelen van professionele websites, verbeteren van de online zichtbaarheid in zoekmachines en het creëren van een nieuwe bedrijfsidentiteit​​.

Diensten:

Het bureau biedt een uitgebreid dienstenpakket, waaronder merkstrategie, logo-ontwerp, huisstijl en bedrijfsidentiteit voor branding. Op het gebied van webdesign ontwikkelen ze websites, webshops en landingspagina’s. Hun marketingdiensten omvatten online marketing, Google Ads/SEA, zoekmachine optimalisatie, social media en content creatie​​.

Klantcases:

Enkele van hun succesvolle projecten omvatten een online marketingcampagne voor Tûk Wenjen van de Gemeente De Fryske Marren, waarbij diverse marketingtechnieken zoals CRO, SEA, SEO en social media werden ingezet. Voor CAFÉ SALENTO hebben ze een nieuwe website en B2B leadgeneratie verzorgd, en voor Wetlands-Outdoor een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld​​.

Contactinformatie:

Adres: K.R. Poststraat 9, 8441 EL Heerenveen
Telefoon: +31 513 – 750 798
E-mail: info@reclamebureaufeddema.nl

Conclusie: Reclamebureau Feddema profileert zich als een veelzijdig en creatief bureau, gespecialiseerd in een breed scala aan diensten die gericht zijn op het versterken van de online aanwezigheid en merkidentiteit van hun klanten. Hun indrukwekkende klantcases getuigen van hun vermogen om effectieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden.