Tjeerd Engel – Een Gedetailleerd Overzicht

door

in

Tjeerd Engel is een ervaren ZZP’er gespecialiseerd in het opzetten, verbeteren en onderhouden van websites en SEO voor bedrijven. Met 22 jaar ervaring als Internet Marketeer, biedt hij diensten aan zoals het bouwen van nieuwe WordPress websites, onderhouden van bestaande websites, zoekmachine optimalisatie (SEO), en hulp bij internet marketing.

Portfolio en Case Studies:

Tjeerd Engel heeft een uitgebreid portfolio dat verschillende projecten omvat, waarbij alle websites zijn ontwikkeld in WordPress en geoptimaliseerd voor Google. Enkele opvallende projecten zijn:

Deze projecten tonen zijn veelzijdigheid en vermogen om maatwerk websites te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van zijn klanten​​.

SEO en Online Marketing:

Tjeerd Engel legt een sterke nadruk op zoekmachine optimalisatie. Hij biedt uitgebreide SEO-diensten aan, waaronder keyword onderzoek, on-page optimalisatie, content creatie, link building en technische optimalisatie, om de zichtbaarheid en vindbaarheid van websites in zoekmachines zoals Google te verbeteren​​.

Contactinformatie:

Conclusie:

Tjeerd Engel is een deskundige op het gebied van webbouw en SEO, met een indrukwekkend portfolio van op maat gemaakte websites. Hij is een ideale partner voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken en hun zichtbaarheid in zoekmachines willen verbeteren. Met zijn uitgebreide ervaring en klantgerichte aanpak is Tjeerd Engel een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en expertise in webontwikkeling en SEO.