Travyk – Een Gedetailleerd Overzicht

door

in

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen, zet zich in voor het creëren van succesvolle marketingcampagnes, met een sterke focus op het bouwen van relaties en het leveren van prestaties. Ze leggen de nadruk op het helpen van lokale ondernemers en mkb-bedrijven, door data en hypotheses te gebruiken om maximale rendementen te bereiken.

Diensten: Travyk biedt drie kernservices aan:

  1. SEO (Search Engine Optimization): Het aantrekken van relevante bezoekers naar websites en webshops via zoekmachines.
  2. SEA (Search Engine Advertising): Het optimaliseren van websites en webshops voor zoekmachines en gebruikers.
  3. CRO (Conversion Rate Optimization): Het toepassen van A/B-testen om bezoekers sneller om te zetten in converterende klanten​​.

Team:

Het team van Travyk bestaat uit diverse specialisten, waaronder Iwan Post en Arjen Post die zich richten op SEO en SEA, Dennis Bergsma met ruime ervaring in SEO, Marlieke Looijen als SEA-specialist, vooral bekend om haar expertise in e-commerce, en diverse andere leden die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van online marketing​​.

Contactinformatie:

Travyk kan gecontacteerd worden via telefoon op +31 (0)513 20 30 36, per e-mail op contact@travyk.nl, of op hun locatie aan het Van Harenspad 6 in Heerenveen​​.

Conclusie:

Travyk positioneert zich als een deskundig en toegewijd online marketingbureau, dat zich richt op het leveren van kwalitatieve diensten met een sterke nadruk op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hun benadering van relatieopbouw en het gebruik van data-gedreven strategieën benadrukken hun rol als een waardevolle partner voor bedrijven die streven naar online groei en succes.