YFK Research & Marketing – Een Gedetailleerd Overzicht

door

in

YFK Research & Marketing is een partner voor kennis- en capaciteitsvraagstukken rondom onderzoek, strategie, marketing en communicatie. Het bedrijf biedt een scala aan diensten om organisaties te helpen met hun onderzoek- en marketingbehoeften​​.

Diensten:

  1. Onderzoek: YFK richt zich op datagestuurde besluitvorming en biedt diensten zoals markt- en imago-onderzoek, stakeholderanalyse en data-analyse​​.
  2. Strategie: Het bedrijf helpt organisaties met het opzetten van strategieën zoals groeistrategie, marcom-strategie, contentstrategie en meerjarenplannen​​.
  3. Marketing: YFK verzorgt gerichte marketingaanpakken, waaronder project-campagnemanagement, contentcreatie, eventmanagement en marketingondersteuning op zowel interim- als projectbasis​​.
  4. Communicatie: Het bedrijf ontwikkelt en implementeert communicatieplannen, met ervaring in interne en externe communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, en cultuur- en verandermanagement​​.

Klanttevredenheid:

YFK heeft een gemiddelde klanttevredenheid van 8,2, wat wijst op een hoge mate van tevredenheid onder hun opdrachtgevers​​.

Werkwijze:

De kernwaarden van YFK zijn LEF, LEREN, LEVEREN. Ze benaderen hun werk met nieuwsgierigheid, daadkracht en een focus op resultaat. YFK staat bekend om hun pragmatische aanpak en flexibiliteit in samenwerking, waardoor ze op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden​​.

Branches:

YFK is actief in diverse sectoren, waaronder voedsel, commercie, mobiliteit, overheid, onderwijs en zorg, wat hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid aantoont​​.

Conclusie:

YFK Research & Marketing onderscheidt zich door een veelzijdige en kwalitatieve aanpak in onderzoek, strategie, marketing en communicatie. Hun data-gedreven methodes, gecombineerd met een hoge klanttevredenheid en flexibele werkwijze, maken hen een waardevolle partner voor organisaties in diverse sectoren.